Ulang Tahun 39/40

Nak meh poso do ribut mulaine kapan wis biasa,
Bodo (lebaran) yo podo wae kadang geseh karena coro ngetunge dewe2
la wingi aku ulang tahun (18 April)
nak itungan jowo wis 5 windu podo karo 40 tahun
nak nganggo tanggalan nasional lagi 39 tahun
dadine yo geseh setahun.
yo wis karang aku iki wong jowo sing urip ning indonesia yo tak nut kabeh wae
sing meh ngarani 39 yo monggo sing ngonekke 40 yo monggo
sing jelas matur nuwun sedulur lan konco2 kabeh atas perhatian lan doane.
mugi gusti paring ridha lan berkah kanggo awakke dewe kabeh, amin. (19April2017)

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: